Ik ben ervan overtuigd dat iedere mens geboren is met zijn eigen heldere gaven.
( helderziendheid, helderhorendheid, helderruikendheid, empathie, heldervoelenheid en helderwetendheid).

Ik ben, laten we zeggen, het instrument, dat mensen helpt hun eigen gaven en eigenwaarde, te helpen herinneren en activeren.

Iedere mens komt met zijn eigen verhaal,zijn eigen dingen waar ie tegen aan loopt, zijn eigen gaven ( die vaak vanzelfsprekend worden genomen.) Ik begeleid mens om verbinding te maken, verbinding met wie ze werkelijk zijn, met wat hen verhinderd zichzelf te zijn, met thema's uit huidige en vorige levens enz...

Daardoor is elk consult telkens weer anders. Het hangt af van het moment, van de info die we samen krijgen  enz… 

Ik geloof heel erg in de wet van de eigen verantwoordelijkheid en de eigen keuze. Daardoor is een consult bij mij niet vrijblijvend. Vaak moet je zelf aan de slag en soms krijg je “huiswerk”.

Energetisch met mensen werken zodat ze zich"beter" voelen, zich lekker voelen is slechts één kant van de euro. Als mens moet je zelf je verantwoordelijkheid nemen en je bewust "anders" gaan instellen, gedragen, leven. Anders keert het probleem na het transformeren van de energie terug. En dat is dan niet omdat ik mijn werk niet goed gedaan zou hebben. Het gebeurt gewoon omdat je in je oude (gedachte)patronen blijft zitten en de verantwoordelijkheid van je "beter" worden buiten jezelf legt.

Om het met een metafoor te zeggen;

Stel dat je buikloop hebt van het drinken van bergwater uit een zogenaamde bron. Dan ga je, althans dat zou ik doen naar de huisapotheek of de dokter om "een pilletje", een medicijn, een ...om ervoor te zorgen dat je buikloop stopt. Als je dan opnieuw van hetzelfde water gaat drinken... Dan zitten we snel terug bij de dokter. En als je blijft volharden. Dan zeg je na een paar keer...ik ga naar een andere dokter want deze kan me niet helpen... En je hebt 100 percent gelijk, want jij bent de enige die je kan helpen. je bent diegene die kan kiezen om het water te laten zuiveren, ander water te gaan drinken of...

Tijdens een consult gebruik ik (soms wel, soms niet) een aantal producten – aura soma flesjes , life essences die je naar de essenties van je ziel brengen, bach bloesems en schusslercelzouten voor nazorg, klankhealing, mijn biotensor – een instrument dat de energie in balans brengt, mijn handen,  kristallen, engelenkaarten,enz…. afhankelijk van de nood en de verbinding van de persoon die healing vraagt.