Mijn consultprijs is 65 euro. 

Mijn intentie is dat ik een uur en een kwart werk. Dat is de intentie, meestal zit ik tegen de twee uur.  

 

Dat wil niet zeggen dat je dan persé meer moet geven. Sommige mensen geven wat meer, omdat ik soms een flink stuk langer werk. Sommige mensen geven wat minder omdat ze dit financieel niet anders kunnen.

Dat is allemaal okee voor mij, zolang het maar klopt. Ik school me bij, ga bewust op zoek naar efficiêntere  technieken, wil levenslang investeren in leren. Ik stel mijn weten en liefde, mijn energie, tijd en ervaring beschikbaar. het is belangrijk dat mensen daarvoor iets teruggeven. Ik verlang enkel een eerlijke betaling vanuit jouw eerlijke situatie. Anders bedrieg je alleen jezelf (en doe je onbewust een stuk van de waarde van de healing dalen).  

Zelfs mensen die het financieel moeilijk hebben laat ik iets betalen. In welke vorm dan ook. het is belangrijk voor hen dat ze weten dat ze altijd wel iets te geven of te bieden hebben. Ik weiger mee te gaan in het "arme-ik" verhaal. Ieder heeft gaven en waarden en kan vanuit deze eigenwaarde zelf keuzes maken en zelf verantwoordelijkheid nemen en aangaan.

We kunnen,indien nodig, samen kijken naar waardevolle creatieve vergoedingen..

Groepsconsult vanaf

4 personen/ vrije bijdrage vanaf 20 euro p.p.
3 personen/vrije bijdrage vanaf 30 euro p.p.